PVC дограма

PVC дограма е основен предмет на дейност на фирмата с повече от 10 г. опит в производството на различен тип прозоречни системи. Работи с голямо количество местни и чужди PVC профили като:

HAMMЕR, KMG, VIVAPLAST, PROFILINK, ALUPLAST

Hammer 

PVC профилите с марка HAMMER Plast се произвеждат в гр. Стара Загора, в производствена база, разположена върху 13 000 кв.м.

Тази нова българска система е разработена с помощта на специалистите от австрийски и немски компании, световни лидери в тази област. Напълно автоматизираният процес на производство и постоянният контрол, упражнявани върху суровината, обработката и готовото изделие, гарантират качеството на профилите. Те се произвеждат с екологично чист калциево-цинков стабилизатор.

Профилната система се предлага с фабрични уплътнения, което допринася за по-добрата топло- и шумоизолация на вашата PVC дограма.  Цветът на уплътненията е сив, което отличава този профил от останалите.

HAMMER PLAST – трикамерна система

3-камерната система на HAMMER PLAST е вариант с много добри технически показатели на изгодна цена. Предлага се само в бял цвят и с възможност за 24 мм широк стъклопакет или единично стъкло.

Устойчива е на атмосферни влияния и с гарантирано дългогодишно безупречно функциониране.

 

imagesHAMMER PLAST – четирикамерна PVC система

При четирикамерната система профилът е широк е 60 мм. и при него се използва 24мм стъклопакет.Системата се характеризира с меки и елегантни форми.Тя е  добро решение за клиенти, които търсят добро качество и сравнително ниска цена и е екологично чист продукт. Изключителният коефицент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандарти за енергоспестяване. Шумозащитата достига до отлична тестова стойност с обикновен стъклопакет, а със специални стъкла се достигат значително по-високи стойности. Предпазва от проникване на прах и вода. Цветове , в които се предлага са бял, Златен дъб, Орех, Махагон , Тъмен дъб и  други имитиращи дърво цветове.

 

images (1) HAMMER PLAST- шесткамерна PVC система

Шесткамерната система е с конструктивна ширина 72 мм. и дава възможност за поставяне,както на стандартен стъклопакет с дебелина 24 мм. ,а също и на 32 мм.троен стъклопакет. Тя отново е с елегантно заоблен класически дизайн , съобразен  с европейските стандарти. Отличава се с оребрени стоманени усилващи профили за по-голяма здравина и устойчиовост. Характеризира се с висока степен на сигурност, благодарение на централно разположен 13 мм. „Евроканал“ на крилото.

Тази система отговаря на всички съвременни изисквания за здравина, шумо и топлоизолация.

Коефицентът на топлопреминаване1,15 W/m2K.

Екологично чист продукт е. Безоловното и производство щади природата и я прави безопасена за потребителите.

Цветове , в които се предлага са бял, Златен дъб, Орех, Махагон , Тъмен дъб и  други имитиращи дърво цветове.

КМG

Профилът „KMG“ (KRAUSS MAFFEI and GRAINER) се произвежда по съвместен проект между австрийската фирма „Greiner Exstrusiontechnik“, немската фирма „Krauss Maffei“ и    българската фирма АЛТЕСТ с производствена база в град Бургас.

ПВЦ дограмата отговаря на Европейски те стандарти за блясък на повърхността,      тестването доказва отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация. Структура на профилите е непозволяваща изгаряне, дефомация, тя е нечувствителна към околната среда – не съдържа олово, не позволява задържането на вода, не позволява задържането на петна, прах-тествани чрез Clean Control въведен от немските производители на PVC профили. Издържлива на сезонните промени.

 

kmg prestigeKMG четирикамерна PVC система „Prelude“

4-камерната PVC система „Prelude“ е с конструктивна ширина – 60мм и позволява използването,както на единично стъкло, така и на двоен стъклопакет.

 

Тази система позволява да се  намали загубата на енергия в помещението до 37%, което я прави идеално решение за всеки един предприемач или краен потребител. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на института ift Rosenheim, Германия потвърждават още веднъж високите топло изолационни качества на 4-камерния PVC профил на фирма „Алтест“, а именно:

Коефицентът на топлопреминаване 1,6 W/m2K

Тя е  устойчива на вятър, дъжд, прах, промени на околната среда. Също така PVC профилите са устойчиви на корозия при изключително влажна среда, на деформация при нагряване, устойчиви на киселини, алкали и соли, устойчиви на UV-лъчи.

Цветове , в които се предлага са бял, Златен дъб, Орех, Махагон , Тъмен дъб и  други имитиращи дърво цветове.

kmg prelude KMG шесткамерна PVC система „Prestige“.

6-камерната система за врати и прозорци „Prestige“ е с констуктивна ширина 70 мм.Тя предлагат още по-добър дизайн, шумо и топло изолационни качества. Предназначена  е за по-студен климат и са и направени множество тестове, в независими чуждестранни лаборатории, за коефициента на свиваемост на профила, тъй като това е основен фактор за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс. Резултатите от тестовете показват,че 6-камерната PVC система „Prestige“ е с отлични топло изолационните му качества.

Коефициент на топлопреминаване:

Коефицентът на топлопреминаване 1,5 W/m2K

Освен с изключителните си топло изолационни качества профилите от серията „Prestige“ се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз. Също така специфичният не вибриращ материал, от който се изработват профилите KMG като цяло, прави профилите изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради! Средната шумоизолация от 22-25 Db е постигната при 6 мм стъкло и 30 Db при стъклопакет. Цветове , в които се предлага са бял, Златен дъб, Орех, Махагон , Тъмен дъб и  други имитиращи дърво цветове.

 VIVAPLAST

“ВИАС” ЕООД със седалище град Шумен е първата в Северна България фабрика за производство на ПВЦ профили. Профилът VIVA Plast произвеждан от фирмата е разработен , конструиран и изпитан с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм. Използването на най-новитe немско-австрийски технологии, инструменти и материали, осигурява производството на висококачествени профили.

Системата отговаря на изискванията на EN 12608 разработен от Европейския комитет за нормиране на ПВЦ системи, а също така профилите за производство на дограма на VIVA Plast са сертифицирани с международен сертификат за качество ISO 9001.

Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо- , топло- и звукоизолация при температура от -50С до +70С градуса, с което същевременно се увеличава енергийният капацитет на дограмата.С използването на еднотипен усилващ метален профил, се улеснява производственият цикъл.

Профилите са изработени от висококачествени суровини, осигуряващи дълъг живот на системата VIVA PLAST и издръжливост на екстремални климатични условия.

 

vivaplast 3k VIVA PLAST трикамерна система

Трикамерната PVC система е с монтажна ширина – 60мм. и позволява към нея да се монтират двойни стъклопакети с дебелина от 24мм, съответстващи на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация.

Коефициент на топлопреминаване Uf= 1,6 W/m²K

Защита от шум – до клас на шумозащита 3

 

vivaplast 5kVIVA PLAST петкамерна система

Петкамерната PVC система е с монтажна ширина – 70мм. и позволява към нея да се монтират двойни стъклопакети с дебелина от 24мм и стъклопакети с дебелина до 32 мм. Това  води до повишаване на звуко и топло изолацията. Прозорците изработени с новата 5 камерна система, могат, да намалят загубата на енергия в помещението до 47%, което ги прави идеално решение за всеки дом.

Коефициент на топлопреминаване  1,3 W/m²K

Защита от шум – до клас на шумозащита 4

 

При създаването на дизайна, австрийските инженери са предвидили белите профили да са с добавени сиви гумени уплътнители, а цветните профили да са с черни такива. Това в е в унисон със съвременните течения в бранша. Предлаганите профили са в богата цветова гама. Самите профили имат заоблен дизайн, което придава на дограмата VIVA PLAST съвременна визия. Системата не позволява образуването на конденз. При изпитване на вертикално и усукващо натоварване на крилото със сила 550N и при изпитания за якост на удар с падаща тежест, функционалните качества на прозореца с обкова се запазват. Якостта на профила се постига посредством равномерното молекулярно разпределение на сместа, поемаща механичните натоварвания. Устойчиви са на стареене и атмосферни влияния, те осигуряват дългогодишно безупречно функциониране.

PROFILINK

„Профилинк ООД“ е специализирана  в производството на PVC профили за прозорци и врати. Фабриката е оборудвана с последно поколение екструзионни инструменти и линии на „ Greiner

Extrusion GmbH” и екструдери  „Cincinnati Extrusion GmbH“- Австрия и „ Krauss Maffei“- Германия.

В производството си „ Профилинк“ ООД влага  качествени суровини от Европейски производители, което води до производство на продукти  с естетичен дизайн и високи показатели по отношение на топлосъхранение и шумоизолация.

profilink 3k ultra Трикамерна PVC система“PROFILINK Ultra“

Тази система е с дълбочина на профила 60мм и се използва за производство на висококачествени PVC прозорци и врати. Особеност тук е, че тя е икономична , но в същото време се  постигат добри характеристики на топло и шумоизолация според европейските норми..

Коефициент на топлопреминаване – 1.39 W/m2K

Шумоизолация 30 dB

 

profilink 5k luxПеткамерна PVC система“PROFILINK Lux“ 

„PROFILINK Lux“ е система с дълбочина на профила 60мм,комбинираща четирикамерна каса с петкамерно крило. Тази система се откроява със своя красив дизайн .Водобранното петкамерно крило с ширина 76,5 мм. лежи в една равнина с касата и предпазва гуменото уплътнение от външни въздействия.

Дебелина на стъклопакета до 36мм гарантира много добра топлоизолация.

Коефициент на топлопреминаване – 1.23 W/m2K

Шумоизолация 31 dB

„PROFILINK Lux“ се е доказала на българския пазар и е отличена със златен медал на международно изложение.

 

profilink sliding system„PROFILINK Sliding System“ – плъзгаща PVC ДОГРАМА

„PROFILINK Sliding System“ е първата по рода си плъзгаща PVC система за прозорци произведена в България. Тя е с монтажна ширина 73 мм и обща ширина на системата 110 мм.

Тази система се характеризира с отлично качество, модерен дизайн и конкурентна цена. Предлага нови възможности относно полезната площ в помещението. Дизайнът на профилите следва пазарните тенденции, а също и вече наложените заоблени контури на системите Premium, Lux и Classic.

Sliding System съдържа профил, който позволява адаптирането и към стандартната 70 мм система Premium. Това позволява многобройни архитектурни комбинации на плъзгащо и стандартно отваряне, икономични решения, спестяващи пространство и пари.

Стандартно заложените елементи на обкова са регулируеми и предлагат заключване и противовзломна защита.

Системата е проектирана за окомплектовка с наличните стандартни стъклодържатели на Профилинк, което дава възможност за изграждане на модули с троен и двоен стъклопакет, както и с единично стъкло.

ALUPLAST

Aluplast GmbH е германска компания за производство на PVC профили за изработката на дограма. Основана e  през 1982 година и оттогава се разраства значително , като днес заема трето място по големина в сектора за производството на PVC дограма в Европа.

Алупласт  съчетава модерния дизайн, функционалността и лесната поддръжка при производството на своите профили за създаването на една качествена PVC дограма, която има чудесни топло и шумоизолационни свойства.

aluplast ideal 4000 soft line 5 k Петкамерна PVC система IDEAL 4000

Петкамерната система с дълбочина на профила 70мм., позволява и влагането на двойни и тройни стъклопакети до 36 мм.

Тя се предлага в два варианта SOFT LINE – объл стъклодържач – скосено крило и ROUND LINE – обло крило-объл стъклодържач.

При SOFT LINE  широчината на касата е 70 мм ,.височината на касата  е 65мм, височината на крилото 57мм,  а общата височина на каса и крило 114мм;

Коефициент на топлопроводимост Uf=1,3 W/m2K;

Клас на шумоизолация ІV- до 46 dB

При ROUND LINE широчината на касата е 70 мм, широчина на крило 79мм, височината на касата  е 65мм, височината на крилото 57мм,  а общата височина на каса и крило 114мм;

Коефициент на топлопроводимост Uf=1,3 W/m2K;

Клас на шумоизолация ІV- до 46 dB

Петкамерната система осигурява отлична термо- и звукоизолация. Високо подсилената камера допринася за идеален статичен контрол. Модереният и  дизайн със заоблени форми се вписва  много добре в съвременния декор.

Профилите се предлагат в бяло и широк набор от имитиращи дърво цветове.

Цени и оферти за различните марки PVC дограма можете да не намерите тук

Някои от нашите готови обекти:

За въпроси – свържете се с нас!