За фирма Пласт Проект

Фирма „Пласт Проект” ООД е специализирана в комплекс от строително-ремонтни дейности и услуги осигуряващи цялостни интериорни решения на пространства в жилища, промишлени обекти и бизнес сгради. Затварянето на производственият цикъл гарантира високо качество на продукта и кратки срокове на изпълнение на конкретната поръчка.

Цикълът от дейности за окончателното реализиране на всяко интериорно решение е немислим без качественото и навременно изпълнение на довършителните работи.

„Пласт Проект” ООД предлага индивидуален подход с крайна цел задоволяване специфичните нужди на отделния клиент, за което допринасят собствената производствена база на фирмата във Варна и млад квалифициран екип от специалисти и консултанти.

  • Подмазване-изпълнява се в срок от 24 часа след поставяне на дограмата. Използва се ивици гипскартон , лепило , al ъгли , гипсова шпакловка за оформяне на отворите.
  • Конструиране окончателният облик на прозореца с гипсокартон RIGIPS.
  • Боядисване 2 ръце с интериорна боя или латекс.
  • Поставяне на декоративни елементи на прозоречната система-первази, ъгли, осветление.
  • Възможност за монтаж на нестандартни конструкции с огънати профили за вашият дом.

Изпълнението на интериор от самото начало до край от специалистите на „Пласт Проект” ООД ще спести на клиентите много ценно време, а от там и техните пари. Не отлагайте ремонта за догодина ! Свържете се с нас и поканете уюта в дома си още сега.